NuffnangX

Monday, October 16, 2006

Dilema...

Assalamualaikum...

Skarang ni mood nak update the blog ada kureng sket... Rasa cam malas je... Tapi ari ni ada few things yg aku nak update...

Yesterday I had buka puasa at Nelayan Titiwangsa for UTP Alumni. Actually aku xkisah pun pasal alumni tu... Yg penting, aku dapat jumpa my lovely Gurlfrens... Setelah sekian lama x jumpa... Bukannya jauh sangat pun kitorang nih. Sumer kat KL. Tapi hmm.. payah sangat nak jumpa. So, bila jumpa apa lagi.. Gossip la... Hehe.. Wajib tuh. Gossip ape? Biasa la... Topic/Mangsa yg sama je... Hehe.. The best part was when we arrived and aku ngan Mate disuprise kan oleh Loly.. Serious aku mmg suprise... Anyway, Congratulations dear!

On the other hand... Dah lebih seminggu aku x jumpa ngan Cik Abang sorang tu. Why? Bcoz I'm bz. Bleh? Btul la.. Aku bz buka puasa kat umah. So, terpaksa la say no to him. I have no choice. What can I do?

Tadi, after buka puasa... I went to Jalan T.A.R... Saje je jln2 ngan mama and mok. Punya la ramai orang... Sampai pening kepala aku... Jalan punya jalan... Tengok punya tengok... Skali aku terpandang satu kelibat hamba Allah ni.. Tgh sibuk tengok baju raya... Memula tu ingat nak pegi tegur.. Tapi once aku ternampak orang yg kat sebelah dia, trus aku stop. Terkedu kejap. Siapa plak yg dengan dia tu? He shouldn't be with that girl. Not only that girl, but any other girl except his wife or his sisters... Aku tau, pompuan tu bukan wife dia.. and also bukan adik bradik dia. Abis tu siapa? I'm know his wife. And aku rasa marah sangat tadi sampai xbleh nak kata ape. And now.. I'm in dilemma... Should I tell his wife? or just keep it to myself, pretend as if aku x nampak apa2. Or should i let him know that I know? Tetiba terbayang wajah his wife and his childrens... Hish... Lelaki.. Lelaki...

Kay la... Nak sleep dah. Nite... Assalamualaikum...

No comments: