NuffnangX

Friday, March 09, 2007

Kucing mkn tuan...

Assalamualaikum...
I was attacked by Shuwagha. Teruk gak la. Sampai meleleh-leleh darah. Actually I was trying to leraikan a cat fight. Maybe dia marah kot coz the other cat dah 'cabut'. Dia x dapat that cat, she attacked me. Dia gigit aku mcm aku ni makanan dia. Oh, didn't i mentioned earlier that Shuwagha ni ada species kucing hutan sket? Yes, dia serang aku, gigit and xmo lepas. And the result, tangan aku penuh dgn bekas dia gigit. Bekas gigitan yg amat dalam ok!
I cried. And it's bcoz :
  1. Aku x penah rasa sesakit itu. Even masa kena minyak panas dulu pun x rasa mcm nih. Sakit giler. Sampai menggigil-gigil tangan aku. Bengkak tu xyah igt la... Sekali tgk macam kena gigit ngan binatang buas.
  2. Aku sedih. Coz Shuwagha yg buat aku. Whenever I think of it, hati jadi sayu. She's my bestfren tau. Sampai hati Shuwagha buat kakak. Tapi dun worry Shuwagha. Sikit rasa marah pun xde tau. Tapi sedih...

We went to the clinic to ensure that luka-luka ku ini dibersihkan and to let the doctor check apa patut. Ye la.. Bila kena gigit ngan haiwan.. Kita kena check kot2 ada kuman ke apa ke kan? So, doctor cucuk ubat kancing gigi, bersihkan luka ngan antiseptic and then sapu ngan ubat kuning tu. Now my hand dah mcm org lepas accident. Kuning je... She also gave me one day off. Coz I need to rest. Lgpun bengkak and bisa tu besok baru bleh kurang.

So now... I need to sleep coz I really2 need to rest. Nite...

2 comments:

chics said...

I know the feeling when your belove cat menggila and went biting as if she hates you.

The thought of it is more painful rather than the wound itself

rz said...

chic,

it's true. and now i love my shuwagha more and more u know!