NuffnangX

Thursday, June 04, 2009

Please Excuse Me...

Assalamualaikum...

I realize that I've been hurting other peoples' feelings so much lately. Be it the family members, friends and even my love ones. Am I bad? Am I selfish? To some people, I know. The answer is YES. And to some people, they said that I'm doing the right thing where I've started to think about my own feelings. But I can't stand being the 'bad guy'.

I really need a break. I need to be away. Far far away...

*Problem is.. Am I allowed to do so?


13 comments:

Apple said...

Sis..
Take a break..
Have a vacation or something..
Relax your mind..
Don't take your life so seriously..
You might not come out alive...
Even thou you only got 1 live..
Just let the time lead the way..
It's breaking our heart to see you like this...

indah said...

can i state my comment here??

rz said...

Apple: Thx for your concern...

indah: yes, u may...

indah said...

sis ...
do whatever yu wanna do ... dont care much about others. Think about you yourself first .... and then count .. 1, 2 ,3 go ... hehe ...life is simple ..dont make it so complicated ... pakwe boleh dicari ... tak ngam ...let him go ... tak pun .. yu go away ... far far away ...

indah said...

sis ...nak comment lagi tak???

rz said...

indah: i juz need a break. not a new pakwe

indah said...

ada 3 ekor anak itik ... seekor anak itik tu patah kaki ... sekor lagi patah sayap ...sekor lagi patah leher ... semua sakit ... yang patah kaki ...boleh sampai gak ke destinasi ...dia boleh terbang ... yang patah sayap ...sampai gak .. lambat ...sebab dia jalan kaki ... yang tak sampai sampai ke destinasi ni ... yang patah leher ... mati ..camna nak sampai ... so .. tamsilan nya ... dalam hidup memang ada masalah ... tapi jangan buat kerja kerja yang boleh mendatangkan kumudharatan ... end of the day ...yu have to beleive in hindi movie ... happy ending ...tu lah dulu den ajak tengok cerita hindustan ekau tak ndak ...

indah said...

hehe ...nak comment lagi tak??

indah said...

sapa si apple tu ...apa punya nasihat daaa .... macam cikgu kaunseling masa sekolah menengah tuh ... ni dongar kato pokcik ni .. ekau tak payah nak poi vacation ... habis duit yo ... bilo habis duit .. ekau nak makan apo ... lagi masalah ekau ... kalau ekau tak makan ..porut ekau nanti sakit ... porut sakit ...ekau tak boleh poi kojo .. lagi tak ado duit ... bilo tak ado duit ... kereto tak boleh bayar ... kono tarik ...lagi ekau poning kepalo ... baik ekau dengar kato pakcik ... duduk rumah ekau diam diam .. mandi .. bau wangi sikit badan tu ... lepas tu makan maggi ... best ...fuhhh ...maggi kari berapi ... hilang masalah ...

indah said...

tu yo cemment den ...mongak wan den ...mongak lah den ...

batang benar said...

apa lah kau ni indah . merapu bukan bukan . kau tau kawan tu kan ada masalah. cuba be rational & serious.

Apple said...

Ntah la indah tu...
Ko tau x apa masaalah dia...?
kalau x tau jgn la nak poyoz bagi nasihat yg x der kena mengena!!!
X kelakar pun la!!

indah said...

aikkk .... apa lak kata aku poyo apple. aku saja bagi komen. hang tak nak baca takper ...atau kau berkenan kat aku ...berkenan takper ... masih boleh kenalan. aku kan lilin ...menerangi alam walau diri terbakar..hahaha.
yer lah mana aku tau apa maslah dia... jumpa dia pun tak pernah. kat blog ni jer ... nak jumpa dia ..dia tak nak... setia sangat dia kat pakwe dia tuh. kalau ngan aku ...sure tak nangis nya. tapi apa masalah dia ...pasal pakwe ker ...pasal family ke ...pasal keje ke ...pasal kucing ke ... tah lah ...aku pun tak tau ... kau tau ke apple ... tau meh ler cerita kat aku ... aku ni anytime boleh kalau kau nak jumpa ... amacam ...best tak offer aku ...