NuffnangX

Sunday, August 02, 2009

Aduhai malangnya nasib....

Assalamualaikum....

I had a bad day today... Pagi tadi bangun nak go work... Turun2 nampak something kat kreta... Once ternampak tu trus stunt. Tak tau nak buat apa. Tangan dah gigil2... Takut ada... Nak nangis ada... Marah ada... Kira semua laa.... Dunno why... Tapi rasa sedih gila bila mengenangkan nasib kreta aku nih... Sejak duduk sini (2005) dah macam2 jadi... Tak caya? Hah, baca list nih...
  1. calar yg agak dlm kat pintu passanger blakang driver
  2. calar yg dalam gak kat blakang kreta
  3. pintu kat driver kemek akibat kena tendang (yea, ada kesan tapak kasut)
  4. tayar depan kena toreh
  5. spoiler kena pecah
  6. bumper depan calar (dalam) sebab orang dok tolak kreta and my plate # pecah...
  7. cat kaler biru kat pintu driver
And today.... KRETA AKU KENA SIMBAH CAT!!! Bodoh betul! Apa salah aku? Manusia mana punya keje nih? Setan betul!!! Malas nak citer... Tengok je la gamba kat bawah ni...





Dan ini la hasil dari kejadian malang itu... Yea, konon therapy la... Alasan!!!!



ps: andai ada yg menanya... Saya tak pernah pinjam duit dari ceti haram a.k.a Along yea...

3 comments:

lintasan hati said...

uishh..jahat betul org tu

Siti Radz said...

mmg pun... menyusahkan orang...

lepat pisang said...

setiap kejadian pasti ada sebabnya...