NuffnangX

Friday, April 16, 2010

Cerita pasal jam

Assalamualaikum...

I want to buy a watch. Actually kan... I tak pernah beli jam untuk diri sendiri. Memang dari dulu2 lagi, setiap jam yg saya ada adalah merupakan hadiah. Like the watch yang dipakai skarang ni, merupakan hadiah harijadi tahun 2003 ;). Sama ngan jam2 lain lepas itu. Jam Guess adalah hadiah sesaja manakala jam Esprit hadiah birthday. Dan saya amat hargai jam2 tersebut.

And now I feel like to get a new one for myself... Tapi still lagi tak jumpa lagi yg berkenan... Saya nak yang simple2 je... Contohnya yg macam kat bawah ni...


Calvin Klein

Michael Kors


Errm... Ada siapa2 nak belanja? *Eh, bukan kata nak beli sendiri ke tadi?*


Nota kaki: Selain dari jam, saya juga tidak pernah beli perfume sendiri. ;)




4 comments:

NORAMAZLINA / Equine Park, Selangor / Dungun, Terengganu said...

cantik...

Siti Radz said...

thanks... memang cantik...

anis said...

simple ke cik siti...nmpk cam dasat2 je jam tu..xsimple lgsg..hahaha

Siti Radz said...

Anis,

Simple la tu. Kan rupabentuk dia simple.. :P