NuffnangX

Tuesday, July 20, 2010

Biggest Loser Asia 2

Assalamualaikum...

I've been eating non stop since morning. Diulang lagi sekali. Dari pagi ok! Haih!

Pagi tadi breakfast makan nasi lemak yg dah siap bungkus tu.
Tapi tak pe kot sebab nasi lemak tu mmg sikit.
But stiiiilllll.... Nama pun NASI LEMAK kan?

Then, lunch tadi makan lagi.
Nasi putih + paul (sotong) + sayur.
Dengan rasa tak bersalahnya, makan nasi lagi.
Lepas makan terus ngantuk. Huhuhu...

Tengah2 buat keje dok makan buah lak.
Kan skarang ni banyak giler bekalan buah kan?
So, hari ni bawak buah anggur. Hehehe.
Satu tupperware penuh.
Boleh mabuk tak kalo makan anggur banyak²?
Hopefully tak la kan?

Now, dok mengunyah biskut oat plak.
Tanpa rasa bersalah.
Tak lapar, tapi rasa macam nak mengunyah.

Balik ni sah la makan lagi kan?
Huhuhu... What happened la?
Maybe sebab nak period kot.
Baru minggu lepas time puasa turun 2.5 kg.
Duh.. Kalo hari² macam ni, mmg boleh join Biggest Loser Asia 2 plak lepas ni.

Ok lah. Tu je cerita pasal aktiviti makan yg melampau.
Bye....

2 comments:

Lizzie Yasmin said...

dasyat nye.. mcm i jugak kalu start makan tue, asyik nk menyunyah jer... hehehe

Siti Radz said...

hehehe... since da nak period, i guess bleh kot kalo nak blame it to the hormon? hehehe...