NuffnangX

Monday, October 18, 2010

Random je la

Assalamualaikum...

  • Dah start masuk the new team. Tapi masih bekerja mengikut waktu Malaysia. Dah start training. My old teamates keep on checking whether aku kena buli ke tak kat that new team. Hoh, risau sangat diorang! Siap cakap "if they bully you, let me know tau!" ;P
  • Dah tukar tayar. Itu pun setelah kena paksa. Ikutkan hati aku, biar je. Selagi boleh jalan, takyah tukar. Tapi Encik 2609 saya tu dah bising and dia kata aku bawak kreta laju and itu adalah bahaya. Sebab dia yg bising, so, dia la yg kena bawak pegi tukar. Harap aku? Aku suruh org tu plaster je kang. Hahaha. Maka tayar pun ditukar. Walaupun tayar yg jahanam tu hanyalah satu, tapi tukar je la semua skali. Sebab tayar blakang sudah botak. Pas tu takkan la nak tukar 3 biji je kan? So, alang² tu.. Tukar je la semua.
  • Migraine melanda. Ulang alik jumpa doktor and panadol adalah seperti food supplement. Penyudahnya, pegi check mata. Hasil? RABUN! Sebab tu slalu sangat sakit kepala. So, kena buat spec. Nasib baik boleh claim. Tapi still... Kena dulukan duit sendiri dulu ye!

Ada lagi. Tapi kena stop. Budak Panda ni sibuk mintak perhatian. Boleh pulak dia bantai duduk atas laptop ni. Aku ketepikan pun dia boleh alih duduk balik depan ni ye. Haih, pendengki betul!

No comments: