NuffnangX

Sunday, November 28, 2010

The Big 3 Oh!!!

Assalamualaikum....

Genap 30 tahun dah umur ku. Huhuhu... Thanks for all the wishes be it via FB, emails, sms, phone calls, blog entries and even yg wish straight to my face. Terima kasih. Trima kasih juga kerana mendoakan kesejahteraan saya. Appreciate it so much. Dan tak lupa juga pada yg mendoakan agar cepat dapat jodoh. Rakan taulan, saudara mara sekalian, percaya lah. Siapa yg tidak mahu ke arah itu? Cuma mungkin, belum sampai masanya lagi. Mungkin Tuhan menganggap saya masih belum bersedia untuk menghadapi perkara yg satu ini, maka dilewatkan oleh Nya tentang perkara yg satu ini untukku. Sabar ye semua, kalau ada, ada la.... Doakan saya k?



*Sekali lagi. Macam tahun lepas, tiada panggilan / nyanyian selamat dari this special someone. Only the phone sahaja digunakan oleh my sisters jam 12.18 pagi, 26 hb itu.. Cuma ucapan selamat yang di post kan kat my FB wall. Sama dengan orang2 lain. Ya, SAMA dengan orang2 lain. Saya tak kisah andai tiada ucapan dari orang2 lain. Penting bagi saya, ucapan dari 2 insan bermakna dlm hidup saya ini. Suatu masa dulu, someone told me "you mean so much to him". I guess, I mean nothing to him now. Takpe lah. Mungkin ini nasib saya, menyayangi orang yg tak menyayangi saya. Owh, mungkin dia sayang, tapi dah tak brapa sayang. Skali lagi. Macam tahun lepas. Saya menangis pada harijadi saya. Terima kasih.

** Tak kisah la andai saya sudah tidak disayangi, tapi sayang saya pada dia, tak pernah luntur. Dia tetap cinta hati saya. Cuma saya tertanya2, "apa salah saya tahun ini?".

No comments: