NuffnangX

Tuesday, November 09, 2010

Main masak2...

Assalamualaikum...

Ini adalah hasil tidak tidur ku.
Balik tadi, dok lepak2 melayan kucing2.
Pastu terasa mcm nak masak2.
Nak masak tp xde bahan.
So, tunggu la kedai bukak.
Around 8, turun beli barang.
Pastu masak terus.
By 9.30 semua siap.
Siap kemas dapur segala.
Tapi takde la gila aku nk makan pagi2 tu.
Nanti2 la makan.
Ni tgh mencuba nak tido.
Tapi ini Panda boy, landing skali daa.. Dia ingat dia ringan agaknya.
Haih. Dunno why, tp everytime aku baring, dia sure menempel.
Kurang kasih sayang kot
Kesian ekk...


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

LaDy ^ TiNa said...

Wah dah start main masak-masak dah kawan aku sorang nih....hobi baru ker ?

Siti Radz said...

Since aku ada banyak masa di siang hari, tu yg boleh main masak2 tu. Kalau tak... hampeh... :P