NuffnangX

Thursday, January 27, 2011

Comel tak?


Ya, sila percaya.
Tu la rupa aku tadi.
Aku kononnya nak refill ink fountain pen aku.
Tapi bila aku dah letak refill dia, still xde apa yang kuar.
Dok la aku ni cuba cabut then letak balik benda alah tu.
Since dah macam sebulan cam tu tak guna, aku pun terfikir, agaknya sebab ink dia kering kot kat muncung pen tu.
So, aku pun konon nak check la benda tu tersumbat atau tak.
Mula2 tu aku lap dulu ngan tissue.
Dah confirm bersih, aku tiup macam tiup belon tu
Masa tiup tu boleh la terasa angin kuar, so confirm la tak sumbat kan?
Then cuba skali lagi but this time, aku macam tarik nafas tapi guna mulut, then tiup.
Pun sama. Ada angin kuar. Akan tetapi this time aku rasa lain macam sket.
Terus capai cermin, skaaaaaliiii.... Ini la dia hasilnya! Sh*ttt!!!
Lintang pukang straight pegi washroom. Hahahaha...
Dalam hati dok berdoa "tolongla buleh hilang..." Hehehehe...
Nasib baik la boleh hilang. Kalau tak... Haruuuuu...
Tapi dalam sibuk lintang pukang tu, sempat gak la snap gamba nih!
Pastu terus letak tepi pen tu, tak brani nak cuba.


Masa pegi supper tadi, cerita la ngan Mr. 2609 sebab earlier aku MMS gamba tu kat dia dengan caption "comel x saya?"
Terus je dia cakap "yang awak pegi hembus tu nape? Rendam la ngan air. Sure boleh. Nanti yg kering tu tanggal la..."
And guess what? It works! Apasal la aku tak terfikir tadi? Haih!
Ngeng betul!


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

3 comments:

jomsantaisekejap said...

hahahaha..daripada gambar kecik kat blog sy ingatkan pakai besi gigi tu.. apa benda panggil lupalah pulak..
rupanya kena ink:-)
orang lain kena kat tangan, baju, seluar...dia kena kat gigi...

LaDy ^ TiNa said...

darling itu bukan comel tapi comot.....hahaha kelakar la ku tengok muke ko cam tu....

Siti Radz said...

Santai: besi yg pakai kat gigi tu nama dia pendakap gigi (braces)..Hihihi... Itulah uniknya saya, kena ink kat tempat yg orang lain tak penah kena....

Tina: ye, aku tau aku comot... hahahaha... :Þ