NuffnangX

Tuesday, February 08, 2011

Contest Pic Hitam Putih Paling Cool!

Assalamualaikum...

I've been tagged by Cik Norul untuk join contest ni... So, let's!!!

He's the coolest... Sensitive too!


Syarat² penyertaan adalah seperti berikut:

1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog ni - Checked
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni - Checked
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je tau!* - Checked
contoh : kalau saya menang , saya nak shawl banyak-banyak !
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join ! - Checked
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

So, Cik Adik bermata Coklat... Andai kata kite yang menang RM 100 itu, kite nak cat's collar banyak². Macam ni.

Note: Kite ada 9 ekor kucing yang cool.


Dan dengan ini, kite nak tag:

Encik Santai
Zul Jawer
Yana
Naqiah
SuhaiSweet

Till then... Daaa :)

3 comments:

naqiah said...

tq tag sy... sory lmbat... byk keje..

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)

siti fatimah said...

salam , hye :) terima kasih sebab join ya .good luck :)