NuffnangX

Tuesday, March 29, 2011

Visitor Kecik


Pagi tadi tengah aku sibuk buat keje, ada visitor kecik nih.
Masa memula "dia" menunjuk muka tu, aku ingat nak pukul je kasi mati. Tp since dia pun just duduk tepi, so aku pun biar je la.
Tapi kan, dia ni saje je tau.
Makin lama makin dekat. Konon mcm nak bgtau akan kehadiran dia la tu.

Eh, awak tau tak saya ni tak suka ngan kaum kerabat awak? Saya tak bunuh awak dah kira baik tau!

So bila dia dekat.. Aku ketuk2 meja ngan jari. Pastu dia lari. Nyorok. Hehe. Nape aku kata dia nyorok? Sebab nanti dia lari blakang wayar, tp nampak sesungut dia tu. Bila aku buat tak tau, dia kuar balik. Datang dekat2. Eey geli lah.
Last2 cakap kat dia "balik la.. Aku taknak bunuh kau. Pegi main tempat lain.."

video

Guess what? Lepas adegan ketuk2 meja and suh dia balik tu, dia tak datang balik dah.. Hehe. Gud cockroach. Mendengar kata betul!

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

jomsantaisekejap said...

haaaa...baik. Jangan tak tahu, dia balik siap cakap dengan geng dia beritahu yang dia sudah jumpa baik punya tuan..tak ada bunuh2 punya siap main2 nyorok lagi...

Siti Radz said...

ish... takyah la panggil geng... geli la pulak...