NuffnangX

Friday, March 18, 2011

Zomba datang lagi!

Hello... Siti Radz-Zomba bersiaran kembali.

I've started to "melalut" in completing my work so I think it's better for me to take a break for a while.
Orang mintak lain, aku buat lain. Pastu, satu email tu, aku baca like 5-6 kali tapi still macam lost.
Sedangkan benda tu macam hari2 kot aku buat.
So, here I am, melalut kat blog. :D

Macam2 nak citer tapi kita random je la since rasa macam dah lama sangat tak buat entry in point form.
  • perut aku still meragam. Penat la weih nak pegi toilet tapi tak membuahkan hasil. Kau ingat aku brani sangat ke nak ulang alik pegi toilet tengah2 malam buta nih? Eh jap, pukul 5 dah kira pagi kan? Dah takde hantu kan time2 cam ni?
  • rasa macam dah lama tak pegi karaoke with my family. Lama betul la. Rasanya last skali masa birthday along last year.
  • hati memberontak untuk pegi shopping akan tetapi keinginan itu harus di tahan. Saya kena simpan duit. Bukan simpan sikit, tapi kena simpan banyak. Sebab ada orang tu cakap, kalau saya tak simpan duit, nanti rumah saya takde perabot. Bila rumah takde perabot, rumah tu akan berdengung... Macam duduk dalam gua. Jadi, menabung itu wajib! Lupakan niat untuk shopping sakan!
  • Tapi kan, handbag yg aku guna skarang ni kan, dah 2 tahun kot umur dia. Boleh tak kita pegi shopping handbag je. Saya berjanji tidak akan membeli handbag yang super mahal. Paling mahal pun sama harga dengan handbag yg sekarang ni. Tapi dah takmo beli CK. kalau boleh nak brand lain pulak. Tapi CK pun ok je.
  • Nak tengok Hikayat Merong Mahawangsa.

Ok lah. Tu je. Dah pukul 6. Nak balik and tidur. Harap2 perut tak meragam and boleh tidur lama sikit. Till then, Assalamualaikum. :)

I love your Anuar Zain. Hahaha... Tetiba je. :Þ

4 comments:

LaDy ^ TiNa said...

Aik la ko pon jatuh cinta ngan mamat nih ker....nampaknya kita menyintai orang yang sama amacam ada berani ker bermadu....wakakaka.

Siti Radz said...

Lama dah jatuh cinta. Tapi tu la... Setakat jatuh cinta je la. Hahahaha.

jomsantaisekejap said...

aku pun jatuh cinta jugak kat dia ni..
emmm banyak juga list yang nak kena buat tu, buat yang mana senang dulu.. apa kata kita pergi karaoke...

Siti Radz said...

Jom!