NuffnangX

Wednesday, April 27, 2011

Apa kes niiiiii?

Pagi ni bangun tengok punya la banyak notifications kat phone.
Email, FB, BBM and SMS.
Part yg email tu yang paling banyak skali. Malas nak tengok.
Then bukak SMS. "U jual viagra pulak ke skarang?"
Hah? Hilang terus ngantuk aku.
Pastu tengok mail notifications, hah tu dia...
Segala mak nenek failure notification kuar.
Siap anta kat blog skali lak tu.


On laptop, login to Yahoo!Mail. And this is what I get!
Bongok!!! Ntah camana ntah bleh jadi cam ni.
Siap anta link ntah apa2 kat semua yg ada dalam my addressbook.
Haiyoh! Geram betul tau!!!


So, kepada sesiapa yg dapat email ntahapa2 dari email aku... Sila ignore ye.
Ampunnnn... Saya tidak bersalah... :(

*kalau permulaan hari aku dah start ngan yang tak bagus, sure the whole day tak best.
** tertumpahkan air kat pantry and kena kat sorang akak nih. Nasib baik air kosong. Sangat kesian kat akak tu sebab air tu walaupun air kosong, tapi air sejuk. Dah la office ni extra sejuk hari ni. Huhuhu... Akak, ampunkan kiter ye... :(

1 comment:

ctmarqonah said...

Hadapi segala rintangan dengan sabar dan tabah k.. Xpe, arini je x best... Hari esok lusa Insyaallah best... Hehehehe.... Have a nice day!!!!