NuffnangX

Monday, April 11, 2011

Pedi & Mani Session for the cats

Last weekend merupakan hari untuk potong kuku budak2 yg 9 ekor tu.
Err... Sebenarnya, 8 ekor je la coz xde siapa berani nak buat apa2 kat our Diva tu. Siapa lagi kalau bukan Shwagha. Garang nak mamp*s!

Muka masing2 cuak je bila aku nak dukung diorang.
Dukung and kasi kat mama la.
Sebab mama la yang akan potong kuku budak2 tu. Hehehe...
Lepas potong kuku, sapu krim kat kulit diorang yg gatal2 tu. Then bagi makan vitamin.
Budak2 ni macam takut je sebenarnya nak kena potong kuku.
I wonder... Sakit ke ek? Ntah la.
Tak sempat nak amik gambar semua.


Ni Si Adik. Tension je muka dia. Hehehe...
Mama pujuk cakap "Adik nak lawa kan? Nanti Adik lawa". Hehehehe...
Yang kat bawah ni pulak si Kopok. Kelakar pulak tengok dia.
Siap mama cakap "kuku macam pontianak". Hahahaha..
Tapi tu la. Setakat bising je la mulut dia.
Takde la meronta menggila macam si Panda Gorgeous tu.
Meronta macam la orang nak sembelih dia! :P

video

Mengada kan?


No comments: