NuffnangX

Tuesday, April 05, 2011

Sayang Vs. Suka

Jangan tinggalkan orang yang kita  SAYANG untuk orang yang kita SUKA, kerana orang yang kita  SUKA akan tinggalkan kita untuk orang yang mereka SAYANG...

Jangan cuba dapatkan orang yang kita  SAYANG tapi SAYANGlah dengan apa yang kita ada sebelum kita kehilangan apa yang kita SAYANG kerana orang yang SAYANGkan kita mungkin orang yang sebenarnya kita SAYANG...

Lebih baik untuk kita bersama orang yang SAYANGkan kita daripada orang yang kita SAYANG kerana orang yang kita SAYANG mungkin hanya SUKAkan kita tanpa rasa SAYANG.

KeSAYANGan saya

Eh, tak cukup sorang. Tertinggal lak budak nih.  




Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

12 comments:

ctpayong said...

uihhh...pening kakct baca.

letakkan di tempat yang benar..barulah betol.

jomsantaisekejap said...

Dalam...dalam..dalam betul luahan orang seni kita ni. Macam dalam cerita P Ramlee Madu 3..." Dalam ada makna tu.." ahaksss ubah sikit.
Yuppp agreed semua tu. Tidak perlu diperbetulkan kerana ianya benar semata2 benar dan tiada yang tidak benar selain benar kerana semua itu ada kebenarannya....
Errr...kak ct, kat mana tempat yang betul tu? Kat kebun durian ehhh?

Siti Radz said...

Kak Ct: Dah asingkan dah tu. Kalau tak lagi pening.

Encik Santai: huih... ingat durian je keje dia ek...

jomsantaisekejap said...

Dah nama hantu durian...masa kecik2 dulu, kat segamat tu, sy lah yang dok jaga tengah2 malam tunggu durian gugur..kira dah sama level dengan hantu2 kat dalam hutan tu.

Siti Radz said...

Hahahaha... Kira nanti boleh buat part time kat dusun k.ct la. Silap2 awak "kenduri" sorang2 dulu durian2 tu. :P

vielyns said...

Agreed this entry..jang sb kita sayang org tu, kita tinggalkan orang yang sayangkan kita ;)..sb belum tentu lagi org yang kita sayang tu sayangkan kita sepertimana yang satu ni sayangkan kita..

heheh bnyk lak perkataan sayang :P..heheh harap2 paam la ekk..kekek

Siti Radz said...

Vielyns: Ye, saya faham apa yg cuba disampaikan. :)

vielyns said...

;)..nice entry hehhe

Siti Radz said...

Vielyns: Thanks :)

jomsantaisekejap said...

Sy tak pasti kak ct akan beri tugas itu kepada seorang yang suka makan durian....tapi kalau dia offer, sy akan terima dengan FOC...hahahaha.
Ehh Wafiqa pun join kat sini ..opsss sorry enterframe sekejap...

Suara Kalbu said...

Adehhhhh.... banyaknya SAYANG.

Saya sayang orang yang sayang saya hihihihi

Siti Radz said...

Saya sayang semua orang... tak kira lah orang tu sayang saya atau tak. Hehehehe... :)