NuffnangX

Friday, October 07, 2011

I Miss You

Sejak keje petang ni, I rarely spend time with mama.
Pagi,  mama pegi keje, aku still tido.
Malam, aku balik, mama dah tido walaupun dia tunggu aku kat depan tv.
So, everynight, aku balik, kejut dia suh masuk bilik and masing2 masuk bilik. Tido.
Everyday. Everynight.
Jumpe pun during weekend je la.
See. Duduk satu rumah. Berdua. Tapi jarang jumpa.

Smalam, I miss her.
Miss spending time with her.
Spend time macam biasa kalau keje pagi.
Tho sometimes aku balik lambat, tapi macamana pun aku akan spend time with her at least tengok Korea series sama².
So, smalam, aku  keje halfday.
Not feeling well actually.
Tapi aku fikir, if aku balik terus, sah xde buat apa pun kan? - Walaupun perut sakit and badan dah tak larat.
So I called her suh dia siap and turun.
Pegi Jusco je pun.
Dinner.
Sambil makan, sambil gossip =)
Gossip pasal ape? Well... Takleh la bagitau.
It's a mother-daughter talk. :Þ
Tengah² makan, tetiba terasa something...
Tetiba cakap pada diri sendiri... "I just miss spending time with her". *sigh*
Kesian mama.
Lepas makan. Jalan2 sikit then balik.
Balik, tengok citer korea =)
Lepas tu baru masing2 masuk bilik and tido.

Haih. Terasa macam terlalu mengabaikan mama.
Ni time duduk serumah tapi kurang spend time sama².
What if dah tak duduk serumah?
Yup, kadang² terasa macam nak duduk menyewa sendiri.
Tapi tu la.
Korang² yang duduk sendiri tak rasa rindu ke ek kat parents korang?

Yea, I know. I am too attached to her.
Tapi kalau bukan aku, siapa lagi??

Haih. Tetiba terasa sedih. :(

1 comment:

Miss. Tina said...

Aku rasa lebih baik ko duduk ngan mak ko if duduk sorang² lonely yang amat sangat xde kawan nak bercerita contoh macam aku....sedih siot nasib baik aku selalu travel so xdelah rasa sangat...