NuffnangX

Monday, June 05, 2006

Bila Lagi?

Assalamualaikum...

Went to a cousin's *err... cousin ke? ye kot..* wedding yesterday... As usual, the same questions were asked... *"Bila lagi?" , "Nak tunggu apa lagi?"*. Usually, I'll just ignore it... But yesterday, i feel something... I feel sad...

Yes, memang betul pun... 'Sampai Bila?' Apa lagi nak tunggu? Umur makin meningkat... Masa mama umur aku skarang ni, dia dah ada aku... Her third child... Aku? Ntah la... Well... Aku sendiri tak tau.. Maybe pengalaman orang² yg terapat ngan aku, buat aku takut... My parents.. Kawan aku... Bila aku mengenangkan tu sumer, aku jadi tak ready... Banyak lagi sebenarnya... *sigh*. Bukan aku x nak, tapi pada aku, biar aku kawin coz aku nak kawin. Bukan sebab nak tutup mulut orang or... tengok kengkawan/orang lain kawin, aku pun ikut skali..

That is why aku tak berapa suka sangat pegi wedding reception skarang ni... Tak suka dengan soalan² lazim and x suka bila aku dah start terasa... But I have my own reason why I still want to attend the reception... Coz that's the only time u can meet your sedara mara/kawan²... And one more because, bleh makan ayam masak merah... Best wooo!!!

Chiao...

1 comment:

whitesand said...

ras, lama tak jumpa ko...