NuffnangX

Sunday, August 27, 2006

Ngok btol!!

Assalamualaikum...

First of all, I just wanna ask lah kan. Ada x sesiapa yg suka bila berada dlm this kind of situation:

stupid-idiot-jerk (SIJ) : hello
me : hmm
SIJ : tgh wat ape?
me : ni kol braper nih?
SIJ : 4.30. U wat ape?
me : tido lah.
SIJ : I ni mengganggu u ke?
me : what?
SIJ : mengganggu ke?
me : dunno what to say. Straight away pressed the 'End' button on the phone


hallo!!! bodoh giler mamat nih. call org kol 4.30 pagi, then bleh plak tanya aku buat ape? bangang giler!!! paling best bila dia dengan rasa x bersalahnya tanya aku dia mengganggu ke tak? what the f*ck!!?!! allo mamat, kalo ko x bleh tido, jgn la plak ko menyusahkan org lain ngan soalan bangang ko tuh!!! kalo ko tu cik abang aku xpe lah.. ni ntah siapa2 ntah. dah la ngaku kenal aku, sedangkan aku x kenal dia. SOOO IRITATING LAH!!! stupid right???

=====================================================================================

This morning, aku bangun awal la jugak.. kol 7.30 dah bangun. coz tetiba dikejutkan ngan bunyi siren kat bawah. ada ambulan kot. aku try gak jenguk from my room, tapi x nampak ape pun. then, sambung balik tido sampai kol 9.30. itupun sebab papa call. nak ajak kuar. tekejut aku bila dia kata dia dah sampai kl... dia ajak shopping. aku on jer since aku pun xde apa plan ari nih... cam tau2 je aku pun x puas jumpa diorang last week... but before kuar, aku kena la kemas umah apa patut. kuar je bilik, tgk xde org pun.. rupanya tinggal aku sorang je kat umah... So, aku pun start la operasi mengemas... siap kemas umah, aku pun menyiapkan diri aku.

Reached KLCC (tempat wajib papa) around 12.15... Aku rasa, x penah penat mcm ari nih... Bayangkan, aku sampai tuh, trus pegi isetan. Naik, turun, naik, turun, tu je la kejenya... Then, break jap for lunch, pas tu sambung balik kejap before pegi BB Plaza plak... Dah sampai BBP pun sama gak, kuar masuk Metrojaya, naik turun.. Pas tu break lagi, lepak kat Tepanyaki. Pastu sambung lagi.
But this time, Rina pun join skali. Once again, naik turun BBP & Sungei Wang.. Masa tu, aku rasa kaki cam nak tercabut dah... Aduss ... penat btol! Kuar masuk Metro ngan Parkson... Yang paling best, time kitorang nak pegi dinner, tetiba aunty bleh tanya, "eh, apsal gelap kat luar tuh?" hehe... tak sedar, dah pukul 8 pun time tuh... Hehe... Then, we had our dinner kat kedai feveret sumer org. Kedai ahso/aunty kat blakang Lot 10. And for dinner, Mok pun join skali. After dinner, aku anta diorang balik KLCC balik.. Coz pegi BB tadi naik keta aku. Keta papa tinggal kat KLCC... From there, trus balik umah... Home sweet home or to be exact, my room sweet room.. Hehe...

Well.. what did i get for myself? . Papa blanjer handbag. Bleh la kan... And guess what, the handbag yg papa bought tu, is my 3rd handbag for this month! Hua hua hua.. Yg klakarnya, sumer kaler hitam. Satu beli awal bulan ari tuh.Pas tu beli lagi last week. Then, x sampai seminggu, beli lagi yg nih. Not to say that i like that color very much, tapi coinsidence kot. Heheh... tak pe lah...Lama dah x beli handbag kaler hitam. alih2, trus ada 3 skaligus. :)

Balik umah, rest jap. Tgk cerekarama yg ntahapaapantah then, update the blog and after this, bleh trus tido... ZZZzzZz... Nite!!!

No comments: