NuffnangX

Monday, June 16, 2008

Menjaga Hati

Assalamualaikum...

Nak kata sedap sangat lagu ni xde la kot. Biasa2 je. But these few days lagu ni dok la berulang dlm otak aku.

"Lagu2 Indon ni kasi je kat Ras. Dia suka..." says Aen...



masih tertinggal bayanganmu
yang telah membekas di relung hatiku
hujan tanpa henti seolah bertanda
cinta tak disini lagi kau telah berpaling

biarkan aku menjaga perasaan ini
menjaga segenap cinta yang telah kau beri
engkau pergi aku takkan pergi

kau menjauh aku takkan jauh
sebenarnya diriku masih mengharapkanmu
ooh oooh

masih adakah cahaya rindumu
yang dulu selalu cerminkan hatimu
aku takkan bisa menghapus dirimu
meskipun kulihat kau kini diseberang sana

andai akhirnya kau tak juga kembali
aku tetap sendiri menjaga hati

sejujurnya ak masih mengharapkanmu
oooh ooohh



1 comment:

A Ha's said...

Mind me asking.Does this song remind u of sumone...