NuffnangX

Saturday, September 13, 2008

13th Ramadhan : Adik Iqa

Assalamualaikum...

Ari ni buka puasa kat umah Along. The whole family ada. Best! Paling best coz my fav sister pun ada skali. Slalunya kalau papa dtg KL sure dia xde. Coz dia skolah asrama. So, kalo papa datang KL on Sunday, camne la dia nak ikut skali. Coz on Sunday gak la dia kena balik skolah "Songsang" dia tu.

Knape dia jadi my fav sister? Sebab she's my sister. Even masa dia baby aku x brape suka dia sebab aku jeles, tetiba ada adik pompuan, so ada sedikit rasa tergugat. Tergugat sebab nanti papa dah x brapa sayang aku. Hehe... Itu la pemikiran aku masa kecik2. Tapi as time goes by, tetiba aku tersedar sendiri yg sebenarnya aku sayang giler kat dia. Memang apa2 pun lebihkan dia. ;) She's the only one yg ada full access to my fon. Siap hafal my access code lagi. Not only my fon, tapi to my purse and handbag too.Dia dibenarkan duduk skali mengadap org sebelah sana bila aku tengah video call. Dia bleh letak telinga dia sebelah fon while I was engaged. And I dun mind. Coz I love her. ;)
Above all, she's the younger version of Siti Radz. :)

*I do love my other siblings too*

1 comment:

A Ha's said...

Salam syg.. Nape add pic tak pakai scarf ? Maaf ckp even its ur blog rasanya tak appropriate n seriously i dislike that.Byk lg leh abg komen tp,fikirlah sendiri..