NuffnangX

Tuesday, June 30, 2009

...

Assalamualaikum...

Lama dah tak membaca... Membaca adalah hobi saya. Dulu ada satu kotak penuh ngan novel... Skarang ni tak tau la apa dah jadi dengan novel novel itu. Mungkin telah menerima nasib yang sama dengan barang barang lain kepunyaan saya di mana barang barang tersebut telah dibuang tanpa rasa bersalah. Saya kalau dah start membaca, tak akan menghiraukan benda benda lain. Ari tu went to mama's office. Rembat novel.. Haha... So... Ini lah my activity kat office during weekend. Bukan curi tulang ye... During weekend tak brape banyak call... So, gunakanlah masa yang ada tu dengan membaca... Tak gitu?


Saya telah berjanji untuk tidak mengabaikan hobi yang satu ini... :)

5 comments:

indah said...

uiiii ...sapa yang buang hangpa punya novel ...teruk betul ...kalau aku lah ...aku siat siat telinga org tu ...

indah said...

tapi kan ...asyik aku jer yang comment ni ...hang takde pakwer ke ... atau memang hang ni takder peminat ...

rz said...

dear indah...

why bother whether i have a 'pakwer' or 'peminat'?

indah said...

hehe ... i ni kan suka jaga tepi kain org ... selak kain org lagi i suka youuuuu ....

indah said...

mana lah tau ...kalau u single ke ... janda ker ... boleh i cuba cuba ngorat ...aikkk ... busuk busuk i pun ... hensem lagi tau ... setakat shahrukh khan tu kalau i berlakon ...sah sah dia tak dapay jadi hero ...