NuffnangX

Friday, December 31, 2010

Untuk kebaikan diri sendiri :)

Assalamualaikum...

I think I have to refrain myself from buying things la. Asal balik je, tak sah kalau takde bawak extra bag. Tak kisah la kecik or besar. Sebagai contoh, pegi Guardian. Tujuan asal nak beli pad. Tapi end up aku akan beli segala macam benda. And... Memang tak sah kalau bil tak cecah seratus. See? Harga pad satu pack tu baru brapa ringgit kan? Fikir la sendiri ye apa yg aku merapu lagi kat dalam kedai tu. Aku rasa mama pun dah macam takleh tahan tengok aku dok asyik beli barang. That day dia sound "apa lagi yg kau beli tu? asyik shopping je..." Hehehe... Entah la ek. Hobby la... Rasa tak puas la kalau tak beli barang =)


Memadangkan aku ni dah start asyik sakit kepala sampai darah pun dah ada sikit tinggi, so, aku takleh tension2 kan? So, shopping pun dikira therapy gak kan? Kan? Kan? Kan? Kira kukuh la kan alasan aku? Aku shopping untuk kebaikan diri sendiri gak. Muahahahaha....


3 comments:

LaDy ^ TiNa said...

darling i think i should call you shopaholic woman.....go and watch this movie damn nice.

Siti Radz said...

owh... that's one of my fav movie.. Rindu ko la darling!

LaDy ^ TiNa said...

yelah aku pon rindu ko jugak dah bape tahun kite tak jumpe aku harap tahun 2011 nih kita akan jumpa yer. Kasihan kat aku setiap kali nak jumpe mesti tak jadi...haih. Aku busy dengan keje dan hidup aku ko busy ngan keje dan hidup ko. Kite dua nih kalah2 yang berhormat plak kan he he he payah benor nak arrange appointment. Aku harap kita boleh luangkan masa bersama dan paksa diri kita untuk fix satu date kene paksa baru jadik kot. Looking forward to hear a good news from you....happy new my darling Radzlianda.