NuffnangX

Tuesday, March 22, 2011

Eh, terjumpa pulak

Smalam sibuk cari buku bank...
Sebab tetiba teringat macam "eh, mana buku2 bank aku ek?"
Yang mmg sentiasa ada ngan aku just buku tabung haji je.
Then, cari la dalam drawer plastik tempat aku selalu simpan tu.
Memang selalunya simpan situ, tapi sebab barang2 lain pun aku simpan kat dalam tu, jadi proses nak mencari tu macam lambat sikit la.
Korek punya korek, last2 jumpa.
And terselit 2 gambar kecik ni kat antara buku2 tu.
Gambar zaman muda2. ;)

Sebenarnya ni la gambar aku letak kat dalam purse lama2 aku.
Maksudnya, everytime tukar purse, gambar2 ni pun tukar "rumah".
Sampai la aku start pakai wrislet, memang tak de la letak2 gambar bagai.
Ye la. Nama pun wrislet.
Celah mana pulak nak letak gambar?

See? Gud girl kan Siti Radz?
Orang lain letak gambar pakwe/makwe masing2.
Aku letak gambar mama and papa.
And I'm proud of it.
Rata2 skarang ni org lagi suka letak gambar pakwe/makwe masing2 kan?
Terpulang la pada individu tu sendiri.
Hak masing2.. :)

Kan?

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

5 comments:

tokeh besar said...

lepas ni boleh la pi haji...check-in la selalu kat Tabung Haji...dapat fs point apa!!

jomsantaisekejap said...

Is that you? Wahhhh cutenya masa muda :-)
Biasalah, bila belum ada sesiapa, gambar keluargalah dalam beg
Lepas ada pakwe atau tunang, gambar keluarga letak kat bawah,pak we dan tunang kat atas...
bila dah kahwin, gambar keluarga kat dalam album, suami @ isteri dalam beg pulak...

Blog No 2 - Blogcomment 2

Siti Radz said...

Tokeh: Tak cukup duit lagi la nak pegi haji. Jauh lagi perjalanan...

Encik Santai: masa ada pakwe pun tak letak gamba pakwe...

Amirudy Mazlan said...

Tanda2 anak yg solehah.
Salam.. :-)

Siti Radz said...

Amirudy: Amin.. :)