NuffnangX

Tuesday, April 12, 2011

Terima kasih mata =)

Mata saya adalah sakit.
Saya adalah tidak kerja hari ini.

Sekian terima kasih.
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

2 comments:

LaDy ^ TiNa said...

aku perasan kat ko satu jer ko selalu sakit mata kan...dlm blog ko nih aku kalau tak silap nih yg ke 2 atau ke3 ko sakit mata....nak kena buat cleaning service mata ko nih penting tu mata....panca indera plg berguna alah macam lens juga....cepat sembuh yer darling.

Siti Radz said...

Yup, sakit lain, Insyaallah xde. Tu je la yang slalu kena.
Eh jap. Lagi satu yg slalu kena adalah SAKIT HATI. Hehehehe