NuffnangX

Thursday, March 26, 2015

Pujuk... Pujuk.. dan terus pujuk...

Assalmualaikum...

Hari ni... or to be specific, minggu ni...
Adalah minggu paling malas sekali nak keje.
Memang sangat lah malas.
Bangun pagi tu memang kena pujuk diri sendiri la utk pegi keje.
Dah berjaya pujuk diri sendiri.. Maka berangkatlah Mama and Aakif ke opis...
Ingatkan settle sampai situ la kan.
Harap maaf sangat.
Sebab dah sampai office, terus rasa nak balik.
Hahaha...
Pujuk lagi diri sendiri. Kerja kerja kerja...
So... Bekerja la si Mama sambil rindukan Aakif...
Apa Mama buat? Mama dok belek2 gamba Aakif.
Itu adalah kesilapan yang lagi besar ye.
Sebab bila dok tengok gamba anak, terus rindu anak.
Hah, padankan muka.
Terus rasa nak balik.
Tapi apakan daya... Awak tu keje ngan orang ye Siti Radz...
Maka, dengan itu, sila lah keje.
Toksah berangan nak malas2.
Kalau malas pun kena buat2 rajin gak.

Masuk pukul 5 je, dah boleh senyum.
Coz pukul 5 pegi mother's room... Buat stock utk Aakif...
Settle dalam 5.30.
Lepas tu buat keje sikit, and.... Tadaaaaa...
Dah pukul 6.
Goodbye office!

Hihihi...
Punya la malas nak keje kan?
Citer cam ni pun boleh jadi entry.
Layankan sajoh...

Sekian,
Siti Radz melaporkan dari opis :P

2 comments:

Jomsantaisekejap Jss said...

Lama tak dengar cerita... akhirnya kembali ...ahaksss.

Siti Radz said...

Hehe... harap terus rajin la nak update lepas ni...